Triple F Fruit

De ooijen 5b
4191 PB Geldermalsen
+31 88 185 10 00

TripleF Fruit B.V. (First For Fruit Supply), is een snel groeiend specialistisch bedrijf in de AGF wereld.

TripleF Fruit B.V. importeert vers fruit van het zuidelijk halfrond, waarin hard-fruit, zacht-fruit, steenfruit en kiwi’s de grootste productgroepen zijn.
Naast de partners van het zuidelijk halfrond werkt TripleF Fruit B.V. binnen Europa met een aantal gerenommeerde telers-families. TripleF Fruit B.V. heeft een nationaal en internationaal klantenbestand dat bestaat uit retail, food processing, service providers en telers. Er heerst een open en collegiale werksfeer.
TripleF Fruit B.V. kenmerkt zich door een open, pragmatisch, proactief, no-nonsense cultuur, is ambitieus en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

About Me

Taco van der Louw

Ik ben Taco van der Louw een pionier en ondernemer in hart en nieren, en wil graag mensen helpen, dat is mijn blueprint. Door persoonlijk te verbinden met mensen bereik je het meeste voor alle partijen.

Contact Info


Terra Exports

This fast-paced, entrepreneurial and innovative multi-national import/export/trading company is expanding rapidly. The business has 8 divisions worldwide that handle fruits and vegetables across 60+ countries and has been featured twice in the INC 5000’s annual list of fastest growing companies!

Harvest House

Harvest House is dé vruchtgroentespecialist van Europa. De telers van Harvest House hebben samen meer dan 1000 hectare glas in het Westland, Oostland, de Wieringermeer en Zeeland. Maar ook buiten Nederland, zoals in Tunesië en Portugal.

Verdi Import

Beloftes nakomen, en werken met respect naar elkaar, klanten en leveranciers dat kenmerkt Verdi Import.

Frukar

Frukar is nog een gewoon solide handels bedrijf, gewoon doen waar je goed in bent, dat is Frukar!

Delphy

Delphy is met ruim 230 adviseurs en onderzoekers hét advies- en onderzoeksbedrijf  voor ondernemers

Hessing Supervers

Groente en fruit snijden en verwerken is een vak apart. Hessing Supervers beheerst dat vak al meer dan 50 jaar.

2019-12-02T15:46:46+01:00
Go to Top