Interim Solutions

Bij Up & Up willen we werken aan langdurige zakelijke relaties, zodat we uw bedrijf leren kennen en de juiste kandidaten vinden die passen bij uw bedrijfscultuur. Dit bepaalt de kwaliteit van de service die we leveren.

Je bent intrinsiek gemotiveerd wanneer je iets doet dat je zelf wilt en leuk vindt om te doen. Dit doe je vanuit eigen behoeftes, waarden en interesses.

Overzicht kwaliteiten bij communicatiestijlen

Overzicht van kwaliteiten bij gedragsstijlen

Oplossen van knelpunten of pieken binnen je organisatie!

Wij bieden onze klanten Interim Solutions waarmee wij knelpunten of pieken in uw organisatie kunnen oplossen. We beschikken over een uitgebreid netwerk aan ervaren interim Managers in de vers sector (AGF, Agri & Food en Retail) die ingezet kunnen worden voor een specifieke periode. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Regelmatig worden we ingezet in de volgende cases:

 • Er is een vacature ontstaan in uw organisatie en totdat de nieuwe collega is gevonden en start, moet de vacature interim worden ingevuld (eventueel in combinatie met een (Executive) Search traject)
 • Vanwege ziekte zoekt u een tijdelijke Manager of Directie lid in uw organisatie
 • Door drukte is er behoefte aan extra capaciteit
 • U bent een verandertraject gestart in uw organisatie en daarvoor zoekt u een specifieke manager/kandidaat

Een goede interim manager weet precies hoe de hazen lopen en kan cruciale stappen zetten voor uw organisatie. Alles valt of staat met de juiste persoonlijke klik. Wij onderhouden contact met een grote groep interim professionals, waardoor we in de meeste gevallen keuze kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Taco +31(0) 6 53 52 62 46 of Liz+31(0)6 17 92 44 93

Trackrecord interim solutions :

 • Interim CEO/CFO/CCO/COO
 • Interim Manager Marketing (Trade Marketeer/Category Managers/Data Analysts)
 • Interim Product Development, Product Ontwikkelaars

____________________________________________________________________________________________________

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW BEDRIJF ?

vul onderstaand formulier in of bel ons +31(0)6 53 52 62 46

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU ALS INTERIM MANAGER?  Up &Up  heeft zelf jarenlange ervaring in de AGF, Agrarische en Food sector waardoor we snel met jou kunnen schakelen, begrijpen wat je zoekt, wat functies inhouden en wat belangrijk is voor jouw als persoon.

  Je bent intrinsiek gemotiveerd wanneer je iets doet dat je zelf wilt en leuk vindt om te doen. Dit doe je vanuit eigen behoeftes, waarden en interesses.