Wie zijn wij

About Me

Taco van der Louw

Ik ben Taco van der Louw een pionier en ondernemer in hart en nieren, en wil graag mensen helpen, dat is mijn blueprint. Door persoonlijk te verbinden met mensen bereik je het meeste voor alle partijen.

Contact Info


Up & Up staat voor groei, persoonlijke maar ook bedrijfsgroei, daar willen we bij helpen. De Journey Starts Here heeft direct betrekking op.

Ik ben Taco van der Louw een pionier en ondernemer in hart en nieren, en wil graag mensen helpen, dat is mijn blueprint. Door persoonlijk te verbinden met mensen bereik je het meeste voor alle partijen.

Hoe werk ik: Ik werk op persoonlijke basis, eerlijk, zuiver en nuchter. Mijn opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de door mij geleverde kandidaten. Omdat ik zelf in diverse functies heb gewerkt, maak ik snel en gemakkelijk contact met kandidaten, en kan ik de vertaling van opdrachtgever naar kandidaat gemakkelijk maken.

Ik heb 20 jaar Internationale Food & Agri ervaring in de sector en ben sinds 2016 recruiter. Daarnaast verzorg ik iScreen assessments voor zowel individuele personen of groepsassessments voor bijvoorbeeld management doeleinden of voor persoonlijke assessment gedurende een sollicitatie procedure. Ik volg momenteel een HBO cursus Mental Coaching (Motivatie en Weerstand) waarmee ik mensen verder wil helpen ontwikkelen binnen zowel privé als werk.

Daarnaast ben ik ambassadeur van het Diabetesfonds als ex- diabetes patiënt wil ik mensen motiveren en stimuleren diabetes aan ziekte aam te pakken en te verslaan. Zo zal ik als ambassadeur diabetesfonds in de media inzetbaar worden voor de Sugar Challenge 2020 https://www.diabetesfonds.nl/minder-suiker/suiker-challenge/inschrijven

Liz van der Louw is mede-eigenaar van Up & Up Personal Development en verantwoordelijk voor Up & Up English.

En ja, ze is Engels! Liz kwam in 2004 naar Nederland en ging nooit meer naar huis. Sindsdien werkt ze als taaltrainer en geeft ze Engels aan veel verschillende en interessante mensen. Als voormalig advocaat ligt haar oorspronkelijke expertise in het onderwijzen van juridisch Engels, maar met een familiale achtergrond in de tuinbouw en de landbouw, is ze net zo thuis bij boeren als bij advocaten!

Liz is gefascineerd door de wetenschap achter leren en probeert voortdurend haar technieken te verbeteren om het leerproces effectiever te maken. Haar benadering van lesgeven is om lessen leuk en memorabel te maken – enthousiast en gemotiveerd leren is een effectieve leerling.

    About Me

    Liz van der Louw

    Ik ben Liz van der Louw en mede-eigenaar van Up & Up Personal Development en verantwoordelijk voor Up & Up English.

    Contact Info