Wie zijn wij

Taco van der Louw
Taco van der LouwRecruiter / Consultant/Coaching
Ik ben Taco van der Louw een pionier en ondernemer in hart en nieren, en wil graag mensen helpen, dat is mijn blueprint. Door persoonlijk te verbinden met mensen bereik je het meeste voor alle partijen.

Email: taco@up-up-go.com

Telefoon: +31(0)6 53 52 62 46

Liz Van der Louw
Liz Van der LouwRecruiter / Education
Ik ben Liz van der Louw en mede-eigenaar van Up & Up Personal Development en verantwoordelijk voor Up & Up English.

Email: liz@up-up-go.com

Telefoon: +31(0)6 17 92 44 93

Up & Up staat voor groei, persoonlijke maar ook bedrijfsgroei, daar willen we bij helpen. De Journey Starts Here heeft direct betrekking op.

Ik ben Taco van der Louw een pionier en ondernemer in hart en nieren, en wil graag mensen helpen, dat is mijn blueprint. Door persoonlijk te verbinden met mensen bereik je het meeste voor alle partijen.

Hoe werk ik: Ik werk op persoonlijke basis, eerlijk, zuiver en nuchter. Mijn opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de door mij geleverde kandidaten. Omdat ik zelf in diverse functies heb gewerkt, maak ik snel en gemakkelijk contact met kandidaten, en kan ik de vertaling van opdrachtgever naar kandidaat gemakkelijk maken.

Ik heb 20 jaar Internationale Food & Agri ervaring in de sector en ben sinds 2016 recruiter. Daarnaast verzorg ik iScreen assessments voor zowel individuele personen of groepsassessments voor bijvoorbeeld management doeleinden of voor persoonlijke assessment gedurende een sollicitatie procedure. Ik volg momenteel een HBO cursus Mental Coaching (Motivatie en Weerstand) waarmee ik mensen verder wil helpen ontwikkelen binnen zowel privé als werk.

Daarnaast ben ik ambassadeur van het Diabetesfonds als ex- diabetes patiënt wil ik mensen motiveren en stimuleren diabetes aan ziekte aam te pakken en te verslaan. Zo zal ik als ambassadeur diabetesfonds in de media inzetbaar worden voor de Sugar Challenge 2020 https://www.diabetesfonds.nl/minder-suiker/suiker-challenge/inschrijven

Liz van der Louw is mede-eigenaar van Up & Up Personal Development en verantwoordelijk voor Up & Up English.

En ja, ze is Engels! Liz kwam in 2004 naar Nederland en ging nooit meer naar huis. Sindsdien werkt ze als taaltrainer en geeft ze Engels aan veel verschillende en interessante mensen. Als voormalig advocaat ligt haar oorspronkelijke expertise in het onderwijzen van juridisch Engels, maar met een familiale achtergrond in de tuinbouw en de landbouw, is ze net zo thuis bij boeren als bij advocaten!

Liz is gefascineerd door de wetenschap achter leren en probeert voortdurend haar technieken te verbeteren om het leerproces effectiever te maken. Haar benadering van lesgeven is om lessen leuk en memorabel te maken – enthousiast en gemotiveerd leren is een effectieve leerling.

Johan Vrijland  start oktober 2022 en gaat vanuit het concept van Up &Up Talent Solutions, mensen en bedrijven helpen de juiste match te vinden. Ook gaat hij bedrijven helpen die zijn vastgelopen in hun bedrijfsvoering en bij bedrijfs-opvolging en overnames. Ook kan er een beroep op hem gedaan worden om eens te sparren. Een objectieve mening kan vaak verhelderend werken. Zijn manier van werken is direct, probleemoplossend en altijd oog houdend voor de menselijke maat.